Menü
EUR
  • Snelle bezorging
  • This is another second useful usp
  • Something like free shipping above 50 EUR
  • Last but not least your fourth usp

Gizlilik Politikası

Bu gizlilik bildiriminde gösterildiği gibi kişisel verilerin işlenmesinden sorumluyuz.


İletişim detayları:
Kayıtlı şirket adı:
Adres:
Telefon:
E-posta adresi:
(Veya bu sayfanın altına bakın)


Bu şirketin sahibi Veri Koruma Görevlisidir. Kendisine bu sayfanın altında verilen e-posta adresinden ulaşılabilir.

İşlediğimiz kişisel veriler
Hizmetlerimizi kullandığınız ve/veya bunları bize kendiniz sağladığınız için kişisel verilerinizi işleriz.

Aşağıda, işlediğimiz kişisel verilere genel bir bakış bulacaksınız:
- Ad ve soyad
- Adres verileri
- Telefon numarası
- E-posta adresi
– Web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgi


İşlediğimiz özel ve/veya hassas kişisel veriler
Web sitemiz ve/veya hizmetimiz, 16 yaşın altındaki web sitesi ziyaretçileri hakkında veri toplamayı amaçlamaz. Ebeveyn veya veli izni olmadıkça. Ancak bir ziyaretçinin 16 yaşından büyük olup olmadığını kontrol edemiyoruz. Bu nedenle, çocuklarla ilgili verilerin ebeveyn izni olmadan toplanmasını önlemek için ebeveynlere çocuklarının çevrimiçi faaliyetlerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Reşit olmayan bir kişi hakkında kişisel bilgileri bu izin olmadan topladığımızdan eminseniz, lütfen bizimle iletişime geçin. Daha sonra bu bilgileri siliyoruz.


Kişisel verileri hangi amaçla ve hangi esasa göre işleriz?
Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işleriz:
– Ödemenizin işlenmesi
– Kişiselleştirilmiş teklifler sunmak (örneğin haber bültenimizi ve/veya reklam broşürümüzü göndermek)
– Hizmetlerimizi yürütmek için gerekliyse sizi arayabilir veya e-posta gönderebilmek
– Size mal ve hizmet ulaştırmak için


Kişisel verileri ne kadar süreyle saklarız?
Kişisel verilerinizi, verilerinizin toplanma amaçlarına ulaşmak için kesinlikle gerekli olandan daha uzun süre saklamayız. Aşağıdaki kişisel veriler (kategorileri) için aşağıdaki saklama sürelerini kullanıyoruz:

Kişisel veriler, vergi makamları için yasal saklama süresiyle bağlantılı olarak son siparişten 7 yıl sonra.
Vergi makamları için yasal saklama süresiyle bağlantılı olarak son siparişten 7 yıl sonra sipariş geçmişi.
Sorunuz, şikayetiniz veya yorumunuz çözümlenip işleme koyulana kadar adınız, e-posta adresiniz ve e-posta adresiniz.
Adınız ve e-posta adresiniz, bülten aboneliğinizi iptal edene kadar bültene kaydolursanız.
Kişisel bilgiler, 180 gün, Facebook, Instagram veya Google üzerinden herhangi bir reklam için.

Kişisel verilerin üçüncü kişilerle paylaşılması
Verileri yalnızca üçüncü taraflara ve yalnızca sizinle olan sözleşmemizin ifası için veya yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekliyse sağlarız.


Kullandığımız çerezler veya benzer teknikler
İşlevsel, analitik ve izleme çerezleri kullanabiliriz. Çerez, bu web sitesini ilk ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın, tabletinizin veya akıllı telefonunuzun tarayıcısında depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezleri tamamen teknik bir işleve sahip olarak kullanıyoruz. Bunlar, web sitesinin düzgün çalışmasını ve örneğin tercih ettiğiniz ayarların hatırlanmasını sağlar. Bu çerezler aynı zamanda web sitesinin düzgün çalışması ve optimize edilmesi için de kullanılmaktadır. Ayrıca, özelleştirilmiş içerik ve reklamlar sunabilmemiz için gezinme davranışınızı izleyen tanımlama bilgileri yerleştiriyoruz.

Web sitemizi ilk ziyaretinizde, sizi zaten bu çerezler hakkında bilgilendirmiş ve bunları yerleştirmek için izin istemiştik. İnternet tarayıcınızı artık çerez depolamayacak şekilde ayarlayarak çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca, daha önce kaydedilmiş tüm bilgileri tarayıcınızın ayarları aracılığıyla da silebilirsiniz. Açıklama için bkz.: https://veiliginternetten.nl/themes/positie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Çerezler de bu web sitesine üçüncü şahıslar tarafından yerleştirilmektedir. Bunlar, örneğin, reklamverenler ve/veya sosyal medya şirketleridir. Genel bakışın altında:

Çerez: Google Analytics
İsim: _utma
İşlev: Web sitesi ziyaretlerini ölçen analitik çerez
Tutma süresi: 2 yıl

Çerez: Facebook Analitiği
İsim: ClickEvent | Satın Alma Etkinliği | Sayfa görünümü
İşlev: Web sitesi ziyaretlerini ölçen analitik çerez
Saklama süresi: 180 gün

Verileri görüntüleyin, değiştirin veya silin
Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkına sahipsiniz. Ayrıca veri işlemeye verdiğiniz onayı geri çekme veya kişisel verilerinizin Excellent Electronics BV tarafından işlenmesine itiraz etme ve veri taşınabilirliği hakkına sahipsiniz. Bu, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin bir bilgisayar dosyasında size veya sizin tarafınızdan belirtilen başka bir kuruluşa gönderilmesi için bizden talepte bulunabileceğiniz anlamına gelir.

Erişim, düzeltme, sürüm talep edebilirsiniz.

kişisel verilerinizin silinmesi, veri aktarımı veya kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin onayınızın geri alınması veya itiraz edilmesi talebi.

Muayene talebinin sizin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için, talebinize kimlik belgenizin bir kopyasını eklemenizi rica ediyoruz. Bu kopyada pasaport fotoğrafınızı, MRZ'yi (makine tarafından okunabilir bölge, pasaportun altındaki sayıların bulunduğu şerit), pasaport numaranızı ve vatandaşlık hizmet numaranızı (BSN) siyah yapın. Bu gizliliğinizi korumak içindir. İsteğinize mümkün olan en kısa sürede, ancak dört hafta içinde yanıt vereceğiz.

Ayrıca, ulusal denetim makamı olan Hollanda Veri Koruma Kurumu'na şikayette bulunma seçeneğiniz olduğunu da belirtmek isteriz. Bu, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla yapılabilir: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Kişisel verileri nasıl güvence altına alıyoruz?
Verilerinizin korunmasını ciddiye alıyoruz ve kötüye kullanımı, kaybı, yetkisiz erişimi, istenmeyen ifşayı ve yetkisiz değişikliği önlemek için uygun önlemleri alıyoruz. Verilerinizin düzgün bir şekilde korunmadığı izlenimine sahipseniz veya kötüye kullanım belirtileri varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Choose your language
Choose your currency

Hesabım

Şifrenizi mi unuttunuz?

Recently added

Vergi dahil toplam
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Karşılaştır
Start comparison

Bu ürün sepetinize eklenmiştir!
Biz bu web sitesini daha iyi hale getirmek için bilgisayarınızda tanımlama bilgileri yerleştirmek istiyorum. Bu iyi mi? Evet Hayır Çerezler hakkında daha fazla »